Klik dengan Aziza

Walaupun kita mungkin Konserto setiap eksotik panjang sekarang dan sekali lagi untuk menggambarkan wanita cantik (dan kereta), Aziza Halilova benar-benar mewakili takrif perkataan. Untuk satu, dia berasal dari Tashkent, ibu negara Uzbekistan, bercakap empat bahasa - Bahasa Inggeris, Rusia, Uzbekistan dan Turki - dan dia adalah showstopper sebenar.

Adalah sukar untuk tidak notis itu, apa yang dengan matanya memikat, rambut subur coklat gelap, bibir lazat dan Central loghat Bahasa Inggeris Asia sangat menarik.Angka montok beliau pergi tanpa mengatakan kursus. Tetapi apa yang lebih menarik tentang Aziza, yang 170cm tinggi, adalah bahawa dia mempunyai kecantikan dalaman juga. Beliau adalah menyenangkan, sangat merendah diri dan berbakat juga. Dan kita tidak bercakap hanya kira-kira model. Dia adalah seorang remaja sensasi di negara asalnya, setelah penyanyi termuda di Uzbekistan untuk memukul carta muzik pop.

"Saya mula menyanyi ketika saya 13 dan saya 15-tahun-lama apabila tunggal saya So'ngi Bora (Masa Akhir) meningkat kepada nombor tiga dalam carta," katanya. Walaupun dia mencapai kemasyhuran besar di rumah, ibu bapanya mahu Aziza untuk menumpukan perhatian pada pelajaran pertama. Aziza tidak mempunyai masalah dengan itu. "Nyanyian adalah peluang bagi saya untuk melakukan sesuatu yang menyeronokkan dan menarik. Seperti model, saya mendapat untuk menghadirkan diri saya di luar sana dan ia adalah memuaskan kerana anda mendapat untuk belajar tentang diri sendiri dan ia membina keyakinan anda. "Jadi, saya hanya menyanyi dan merakamkan single di rumah dan saya melakukannya untuk pengalaman. Saya tidak mahu untuk menghabiskan berjam-jam di studio rakaman sepanjang hari dan malam. Saya tidak suka idea melakukan itu, "kata pemain berusia 22 tahun itu. Aziza telah berada di Malaysia selama tiga tahun untuk melanjutkan pelajaran.

Beliau memilih untuk datang ke Malaysia selepas melihat iklan tentang peluang-peluang belajar di sini. Ia juga membantu bahawa dia telah berada di sini sebelum ini. "Saya melawat Malaysia apabila saya masih muda dengan ibu bapa saya dan saya ingat melihat menara berkembar. Oleh itu, apabila ibu saya bertanya kepada saya jika saya ingin belajar di Malaysia, saya berkata 'ya', "katanya tersenyum. Beliau telah mendapat digunakan untuk cuaca di Malaysia - "ia biasanya panas atau hujan di sini tetapi di Uzbekistan kita mempunyai empat musim tetapi saya tidak mempunyai masalah dengan ia" - dan dia telah membangunkan rasa untuk masakan tempatan juga.

"Saya benar-benar suka makan Maggi goreng apabila saya melepak dengan kawan-kawan saya di mamak itu. Saya suka roti canai juga. " Aziza sedang mengikuti ijazah dalam bidang Komunikasi Massa dan Perhubungan Awam di Universiti HELP di Kuala Lumpur. Beliau graduan tahun depan tetapi merancang untuk terus mengkaji dan mendapatkan Sarjana. "Saya rasa kajian adalah sangat penting. Saya tidak merancang untuk meneruskan model sekali saya telah selesai pengajian saya. Saya suka menulis banyak. Saya asas saya secara bertulis, jadi saya mungkin akan berakhir dalam pengiklanan atau melakukan penulisan iklan sekali saya telah selesai belajar. " Bergambar sebelah terbaru semua-baru Isuzu D-Max, yang besar trak pikap, Aziza berkata dia dapat melihat dirinya memiliki kenderaan seperti ini jika (dan apabila) dia mula keluarga. "Saya fikir D-Max adalah kenderaan yang baik untuk seisi keluarga. Anda boleh mengambil anak-anak di sekitar untuk berkelah atau pergi ke pantai dengan itu. "

 

-Artikel dari The Star

Rate this blog entry:
46
Tagged in: awek kereta

Comments