MyCarInfo – Perkhidmatan pemeriksaan NCD, Penilaian Kereta, Informasi Insurans Kereta dan Lain Lain

mycarinfo

Dapatkan penilaian harga kereta, periksa nilai NCD kereta anda dan lain-lain di laman MyCarInfo! Laman MyCarInfo adalah pangkalan data penilaian harga kereta yang membolehkan anda untuk menyemak nilai pasaran semasa kenderaan. Nilai-nilai dalam pangkalan data MyCarInfo dikira berdasarkan penyelidikan meluas oleh pasukan Perisikan Automotif dan dikemaskini secara bulanan. Dengan mengunjungi laman MyCarInfo, anda boleh dapatkan penilaian harga kereta anda berdasarkan harga pasaran semasa. Selain itu, MyCarInfo ada menyediakan servis seperti Permeriksaan NCD, Butiran Insuras Kereta dan Pemeriksaan Kereta untuk laporan sejarah kereta anda samada pernah dilaporkan dicuri atau dilaporkan “total loss” sebelum ini.

Penilaian Harga Kereta

mycarinfo2

MyCarInfo memberi anda penilaian peribadi untuk kenderaan anda berdasarkan butir-butir seperti model kereta, tahun, enjin cc, variasi dan  peralatan tambahan kereta  (aksesori kereta dan lain-lain).

 

Pemeriksaan NCD

mycarinfo3

Pengguna layak mendapat Diskaun Tanpa Tuntutan (NCD) antara 0% hingga 55% daripada premium yang perlu dibayar bergantung kepada jenis kenderaan, liputan dan bilangan tahun tuntutan tidak dibayangkan. Bagi kereta persendirian, skala NCD adalah di antara 0% hingga 55% seperti yang dinyatakan di dalam polisi / sijil manakala bagi motosikal dan kenderaan perdagangan, ia adalah di antara 0% hingga 25%.

 

“i-Search” atau dikenali sebagai Pencarian Insurans

mycarinfo4

Menyediakan maklumat mengenai insurans semasa dan yang lepas kepada pengguna dan untuk kegunaan komersial.

 

Perkhidmatan “Vehicle Check”

mycarinfo5

Apabila membeli sebuah kereta yang digunakan, ia penting untuk mengetahui sejarah bahawa kereta. Jika anda tidak menjalankan laporan sejarah kenderaan untuk kenderaan itu, anda tidak akan tahu sama ada ia adalah kenderaan dicuri atau kemalangan (kemalangan “total loss” sahaja) telah dilaporkan pada kereta atau jika ia telah terlibat dalam beberapa kejadian lain yang mengurangkan keselamatan keseluruhan kereta dan bukan jalan-layak. Oleh itu MyCarInfo telah membangunkan pangkalan data yang mengandungi butir-butir kenderaan kerugian dicuri dan jumlah.

 

Lawati laman MyCarInfo di http://www.mycarinfo.com.my !

Rate this blog entry:
10
Tagged in: Insurance

Comments