mycarinfo

Dapatkan penilaian harga kereta, periksa nilai NCD kereta anda dan lain-lain di laman MyCarInfo! Laman MyCarInfo adalah pangkalan data penilaian harga kereta yang membolehkan anda untuk menyemak nilai pasaran semasa kenderaan. Nilai-nilai dalam pangkalan data MyCarInfo dikira berdasarkan penyelidikan meluas oleh pasukan Perisikan Automotif dan dikemaskini secara bulanan. Dengan mengunjungi laman MyCarInfo, anda boleh dapatkan penilaian harga kereta anda berdasarkan harga pasaran semasa. Selain itu, MyCarInfo ada menyediakan servis seperti Permeriksaan NCD, Butiran Insuras Kereta dan Pemeriksaan Kereta untuk laporan sejarah kereta anda samada pernah dilaporkan dicuri atau dilaporkan “total loss” sebelum ini.

Tagged in: Insurance
Rate this blog entry:
10

Terdapat pelbagai cara bagi mengekalkan prestasi enjin untuk jangka masa panjang dan salah satu caranya adalah dengan menjaga kelicinan operasi enjin.

Tagged in: aksesori
Rate this blog entry:
7

tun-dr-mahathir-dreamedge-keynote-271-650x430

Dalam Seminar DreamEDGE 2014 yang bertajuk Memperkasakan Industri Automotif Tempatan yang berlangsung baru-baru ini di Cyberjaya, tetamu terhormat iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad (Tun M) sempat menceritakan cabaran yang terpaksa dihadapi oleh Proton di dalam industri ini.

Tagged in: proton
Rate this blog entry:
7

Driving-skol-650x429

BERNAMA melaporkan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) akan menggantung permit institut memandu yang mengenakan yuran melebihi harga siling kepada orang ramai untuk mendapatkan lesen memandu.

Tagged in: jpj
Rate this blog entry:
4